Fotografies
Recull de fotografies generades per la UAB amb motiu de les activitats realitzades al campus o fruit de les aportacions del personal docent, investigador o administratiu.
Darreres entrades:
2015-03-13
12:24

1182x783, 198.5 KB
Inspección veterinaria antemortem de conejos / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección antemortem de matadero el veterinario oficial valora in vivo el estado sanitario de los animales y detecta y elimina del sacrificio los posibles animales vectores de zoonosis o muy sucios. [...]
En la inspecció antemortem d'escorxador el veterinari oficial valora in vivo l'estat sanitari dels animals i detecta i elimina del sacrifici els possibles animals vectors de zoonosi o molt bruts. Es presenten diferents processos que poden diagnosticar-se i dictaminar-se abans del sacrifici de conills.

1993 (Memoria cárnica digital)
27 documents
2015-03-13
12:24

1182x781, 157.0 KB
Calidad de la canal y de la carne en aves: Gallus domesticus / Fàbregas i Comadran, Xavier
La calidad de la canal en aves presenta un rango de variación más rígido que el resto de especies de consumo. Prioriza un peso canal (PC) y un color de la piel óptimo para cada región y/o país y un estado de engrasamiento adecuado. [...]
La qualitat de la canal en aus presenta un rang de variació més rígid que la resta d'espècies de consum. Prioritza un pes canal (PC) i un color de la pell òptim per a cada regió i/o país i un estat d'engreixament adequat. [...]

Bellaterra, Barcelona 2000 (Memoria cárnica digital)
143 documents
2015-03-13
12:24

1182x782, 119.5 KB
Categorias comerciales de aves: Gallus domesticus (in vivo) / Fàbregas i Comadran, Xavier
La gran oferta de categorías comerciales que presenta en el momento de la compra Gallus domesticus, permite ofrecer una gran variedad organoléptica en origen, antes de su preparación y consumo. Esta oferta es aún mayor en matadero, pero las canales de aves adultas son despiezadas para obtener la carne que se utiliza para elaborar los preparados cárnicos, actualmente de gran consumo. [...]
La gran oferta de categories comercials que presenta en el moment de la compra Gallus domesticus, permet oferir una gran varietat organolèptica en origen, abans de la seva preparació i consum. Aquesta oferta és encara més gran en escorxador, per les canals d'aus adultes són especejades per a obtenir la carn que s'utilitza per a elaborar els preparats carnis, actualment de gran consum. [...]

Barcelona i Tarragona 1998 (Memoria cárnica digital)
37 documents
2015-03-13
12:24

1182x779, 173.8 KB
Huevos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los huevos son uno de los alimentos proteicos más sabrosos y baratos de consumir. Se presentan los huevos comerciales más habituales en el mercado (gallina y codorniz) y algunos de sus posibles defectos y se comparan también con los huevos de gallinas de payés en libertad y con los de otras aves domésticas.
Els ous és un dels aliments protèics més saborosos i econòmics de consumir. Es presenten els ous comercials més habituals en el mercat (gallina i guatlla) i alguns dels seus possibles defectes, i es comparen també amb els ous de gallines de pagès en llibertat i amb els d'altres aus domèstiques.

Arenys de Mar, Barcelona 1996 (Memoria cárnica digital)
19 documents
2015-03-13
12:24

946x624, 141.6 KB
Pieles de conejo / Fàbregas i Comadran, Xavier
Las pieles de conejo eran un subproducto muy valioso del sacrificio de estos animales. Actualmente su precio ha disminuido considerablemente. Es un producto que requiere un tratamiento específico por el frio ya en matadero (cámara para pieles) para asegurar su buena calidad inicial. [...]
Les pells de conill són un subproducte molt valuós del sacrifici d'aquests animals. Actualment el seu preu ha disminuït considerablement. És un producte que requereix un tractament específic pel fred de l'escorxador (càmara per a pells) per assegurar la seva bona qualitat inicial. [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
10 documents
2015-03-13
12:24

946x628, 196.7 KB
Cueros y pieles : tipos raciales / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los tipos raciales del ganado son la base genética de la calidad de cueros y pieles en bruto. Se presentan diversas calidades de cueros y pieles sangre y salados definidas por la especie animal, el tipo racial y la edad.
Els tipus racials de la ramaderia són la base genètica de la qualitat de cuirs i pells en brut. Es presenten diferents qualitats de cuirs i pells sang i salades definides per l'espècie animal, el tipus racial i l'edat.

Bellaterra, Barcelona 1990 (Memoria cárnica digital)
18 documents
2015-03-13
12:23

946x624, 133.1 KB
Problemática del sacrificio en la producción familiar de pollos de campo / Fàbregas i Comadran, Xavier
La producción familiar de pollos de campo se ve actualmente limitada por una serie de problemas de tipo legal, que deberán solucionarse para dar viabilidad económica a un sector que en otros países como Francia, representa una gran ayuda al mantenimiento de la población rural. [...]
La producció familiar de pollastres de pagès està actualment limitada per una sèrie de problemes de tipus legal, que hauran de solucionar-se per a donar viabilitat econòmica a un sector que en altres països com França, representa un gran ajut al manteniment de la població rural. [...]

Barcelona 1998 (Memoria cárnica digital)
41 documents
2015-03-13
12:21

940x631, 162.7 KB
La matanza del cerdo / Fàbregas i Comadran, Xavier
La matanza del cerdo es una fiesta tradicional de origen ancestral. En Cataluña, es una tradición no regulada como actividad particular. Los productos procedentes de la matanza del cerdo constituyen parte de la reserva cultural gastronómica catalana. [...]
La matança del porc és una festa tradicional d'origen ancestral. A Catalunya, és una tradició no regulada com activitat particular. Els productes procedents de la matança del porc constitueixen part de la reserva cultural gastronòmica catalana. [...]

Olvan 1993 (Memoria cárnica digital)
19 documents
2015-03-13
12:21

624x946, 133.4 KB
Despiece de porcino: canal "Chuleta" I / Fàbregas i Comadran, Xavier
La matanza tradicional del cerdo divide la canal en dos medias canales simétricas, a partir del corte de las costillas justo a cada lado del espinazo; es la canal para lomo. En los modernos mataderos industriales frigoríficos, la maquinaria esquina las canales justo por la mitad del espinazo, obteniéndose la canal para chuleta, que es la más consumida actualmente. [...]
La matança tradicional del porc es divideix la canal en dues mitges canals simètriques, a partir del tall de les costelles just a cada banda de l'espinada; és la canal per a llom. En els escorxadors moderns industrials frigorífics, la maquinària separa les canals just per la meitat de l'espinada, obtenint-se la canal per a llonza, que és la més consumida actualment. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
20 documents
2015-03-13
12:21

938x631, 181.6 KB
Calidad de la canal y de la carne en bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
La calidad de la canal comprende la clase de conformación, el estado de engrasamiento y el peso canal (PC). Da una idea del rendimiento a la canal (RC) y del rendimiento al despiece. Es el factor de calidad más valorado por entradores y carniceros. [...]
La qualitat de la canal comprèn la classe de conformació, l'estat d'engreixament i el pes de la canal (PC). Dóna una idea del rendiment a la canal (RC) i del rendiment a l'especejament. És el factor de qualitat més valorat per entradors i carnissers. [...]

Sort 1992 (Memoria cárnica digital)
69 documents