Medievalia
Medievalia és la revista oficial de l’Institut d’Estudis Medievals (http://centresderecerca.uab.cat/iem/) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es dedica al camp de la medievalística des d’una perspectiva interdisciplinària. Els volums publicats fins avui, reuneixen tota classe de treballs relatius a aquest període històric, tant de la geografia europea com de qualsevol altra àrea. Al seu extens apartat de ressenyes, la revista vol reflectir l’estat de la qüestió dels últims debats historiogràfics.
Darreres entrades:
2016-10-19
13:39
3 p, 555.6 KB Boletín bibliográfico / Ruiz-Domènec, José Enrique (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)
Obra ressenyada: Paul ZUMTHOR, Parler du Moyen Age. Paris: Les Editions de Minuit, 1980.
1981
Medievalia, Núm. 2 (1981) , p. 176-178  
2016-10-19
13:34
3 p, 625.3 KB Boletín bibliográfico / Ruiz-Domènec, José Enrique (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)
Obra ressenyada: Terry JONES, Chaucer's Knight. The Portrait of a Medieval Mercenary. London: Weidenfeld and Nicolson, 1980.
1981
Medievalia, Núm. 2 (1981) , p. 173-175  
2016-10-19
13:30
4 p, 834.7 KB Boletín bibliográfico / Cirlot, Victòria
Obra ressenyada: Aaron J. GURJEWITSCH, Das Weltbild des mittelalterlichen Menschen. Münche: Beck, 1980.
1981
Medievalia, Núm. 2 (1981) , p. 170-173  
2016-10-19
13:25
5 p, 1.0 MB Boletín bibliográfico / Garí, Blanca
Obra ressenyada: Alain GUERREAU, Le féodalisme, un horizon théorique. París: Sycomorc, 1980.
1981
Medievalia, Núm. 2 (1981) , p. 166-170  
2016-10-19
13:10
5 p, 935.1 KB Informe : "Excalibur", una Götterdämmerung pretendidamente artúrica / Ruiz-Domènec, José Enrique (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)
1981
Medievalia, Núm. 2 (1981) , p. 183-187  
2016-10-19
13:06
4 p, 739.1 KB Crónica
1981
Medievalia, Núm. 2 (1981) , p. 179-182  
2016-10-19
10:17
3 p, 582.1 KB Bibliografia / Cirlot, Victòria
Obra ressenyada: M. VALE, War and Chivalry. London: Duckworth, 1981.
1982
Medievalia, Núm. 3 (1982) , p. 176-178  
2016-10-19
10:14
3 p, 591.6 KB Bibliografia / Mas, J.
Obra ressenyada: J. P. POLY, E. BOURNAZEL, La mutation feódal, Xe-XIIe. Paris: PUF, 1980.
1982
Medievalia, Núm. 3 (1982) , p. 174-176  
2016-10-18
17:03
4 p, 837.6 KB Bibliografia / Cirlot, Victòria
Obra ressenyada: J. H. GRISWARD, Archéologie de l'épopée médiévale. Paris: Payot, 1981.
1982
Medievalia, Núm. 3 (1982) , p. 171-174  
2016-10-18
16:57
3 p, 605.4 KB Bibliografia / Viladrich, Mercè
Obra ressenyada: T. F. GLICK, Islamic and Christian Spain in the Eariy Middle Ages. Comparative Perspective on Social Cultural Formation, Princenton, New Jersey: Princenton University Press, 1979.
1982
Medievalia, Núm. 3 (1982) , p. 168-170