Núm. 31 - Butlletí extraordinari 16 de novembre de 2010
 
 
 
VOT ELECTRÒNIC A LES ELECCIONS AL CLAUSTRE DEL 24 DE NOVEMBRE
 

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia ha estat escollida -juntament amb l'Escola d'Enginyeria- per exercir el vot de manera electrònica a les properes eleccions al Claustre. Entre l'11 i el 22 de novembre fins a les 12:00 del migdia, ininterrompudament, els alumnes de la facultat podreu escollir quins són els vostres quatre representants al Claustre -òrgan màxim de representació de la comunitat universitària- sense que us calgui res més que una connexió a Internet.

Des de la pàgina web de la facultat www.uab.cat/politiques-sociologia podràs accedir fàcilment a l'espai de votació. Llavors, cal que insereixis el teu NIU i contrasenya, i podràs escollir els teus quatre candidats i exercir el teu vot. A més, hi trobaràs tota la informació complementària sobre la plataforma emprada i els sistemes de seguretat.

Aquesta participació funciona com a vot anticipat, i es pot anar modificant el sentit del vot tantes vegades com vulguis fins el darrer moment. Els que ja hagin votat electrònicament, no ho podran tornar a fer de manera presencial el 24 de novembre, opció que serà exclusiva per a la resta d'estudiants, igual que a les altres facultats de la UAB.

CANDIDATURES COL·LECTIVES

Assemblea de Ciències Polítiques i Sociologia - CAF
Marc Navarro Vilaró
Guillem Gich Cortada
Marc Garcés Casas
Andres Arnal Martinez

ÈPICA, Units sumem
Francesc Xavier (Xisco) Vila Rabadan
Andreu Criquet Giralt
Andreu Espínola Seral
Albert Pérez Garro


CANDIDATURES INDIVIDUALS
- Diego Badell Sánchez
- Mario Bernús Monné
- Herve Ogou Ani

   
  ÉS NOTÍCIA
   
  ACTE EN MEMÒRIA DE MARCELINO CAMACHO
   


Dilluns 22, a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia.-Econòmiques, a les 12:30h, se cel·lebrarà un acte en memòria d'en Marcelino Camacho, on intervindran els Professors Joan Botella, Francisco Pérez, Fausto Miguélez, Albert Recio i Pere Ysàs, així com el Secretari General de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego. La Taula Rodona, organitzada pel Centre d'Estudis Sociològics - QUIT, porta com a títol: "Sindicalisme i Transició a Espanya".

  INSCRIPCIÓ AL PROGRAMA FDES
   

Des del 15 de novembre resta obert el període d'inscripció al Programa FDES (Formació Docent en Ed. Superior), adreçat al professorat novell de la Universitat. Hi ha 40 places per edició del curs, el primer període d'inscripció finalitza el proper 25 de novembre.

  PROFESSOR VISITANT
   

El 17 de novembre, durant el matí, rebrem la visita del Dr. Makoto Motomura de la Universitat de Ryukyus (Japó),que és investigador en el camp de l'abús infantil i està interessat en la relació entre la societat espanyola, els valors col·lectius i les situacions d'abús.

   
  Si ens voleu fer arribar alguna notícia que creieu interessant difondre a través del butlletí, envieu-nos-la a fcps.butlleti@uab.cat
  Si voleu opinar i aportar propostes per millorar el butlletí:   http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=1317986979&ref=ts
  Si us voleu donar de baixa envieu un missatge a fcps.butlleti@uab.cat

UN BUTLLETÍ EXTRA

 

Aquest dimarts 16 de novembre publiquem un Butlletí extraordinari per dues raons fonamentals. Una, per fer-vos saber que la Facultat celebrarà l'acte d'inauguració divendres 19, a les 12:00, a la Sala d'actes i sota la presidència de la Magnífica rectora Sra. Ana Ripoll. La conferència, amb el títol "Algunes vivències rellevants dels estudiants sobre el treball de grup i la integració a la universitat"anirà a càrrec del Dr. Josep Maria Masjuan, membre del GRET i que enguany s'ha jubilat. Estic segur que serà de molt interès tant per al professorat com per a estudiants en aquests moments de canvis en les metodologies docents. I no cal dir que us hi espero a tots per tal de compartir algunes idees, junt amb la rectora, sobre les perspectives del nostre treball.

D'altra banda, l'equip de govern de la UAB ens ha escollit per ser una de les dues Facultats on s'ha posat en marxa, de manera experimental, el vot electrònic per a les eleccions dels representants dels estudiants al Claustre. A sota hi trobareu informació més extensa. Però vull demanar una implicació especial per part de tota la comunitat a difondre la iniciativa per tal que aquesta experiència es converteixi en una gran oportunitat per demostrar que els nostres estudiants se senten compromesos amb el futur de la UAB participant en els seus òrgans de gestió de manera intel·ligent, propositiva i respectuosa.

Us agraeixo la col·laboració i espero poder-vos saludar personalment divendres vinent.

Salvador Cardús i Ros, degà


 
 
   
       
2010 Universitat Autònoma de Barcelona