Skip to Content
Universitat Autnoma de Barcelona

Presentació

Què és la "Setmana Bio per l'alimentació ecològica?

La Setmana Bio promou l'alimentació ecològica, i està pensada per agrupar totes aquelles actuacions programades per qualsevol persona, entitat i, en general, agent promotor, que encaixin amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer el sistema de producció ecològica i l'alimentació ecològiques.  L’interès pels productes ecològics va creixent arreu d’Europa i del món, cada cop hi ha més consumidors interessats en aquest tipus de productes, obtinguts a partir d’un sistema que utilitza substàncies i processos naturals i cerca l’obtenció d’aliments d’alta qualitat que no danyin el medi ambient ni la salut humana.

Aquesta activitat està organitzada durant la setmana del 20 al 29 de maig de 2016 pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya Aquest 2016 arriba a la quarta edició i, com en ocasions anteriors, el seu programa contindrà diversos tipus d’actuacions, com ara visites guiades a finques, granges i empreses de productors ecològics, xerrades divulgatives, activitats escolars, promocions gastronòmiques i comercials, etcètera.

La Biblioteca de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona s'afegeix a aquesta iniciativa amb una exposició bibliogràfica a la Biblioteca, així com a través d'aquesta web recollint bibliografia, recursos internet i infografia sobre aquest tema.