Cursos d'especialització
Cursos |
Inici |
Places |
Modalitat |
Díptic Informatiu |
Cuina de Nadal | Desembre 2016 | 25 | Presencial | |
Cuina Gourmet | Abril 2017 | 25 | Presencial | |
Cuina Internacional | Abril 2017 | 25 | Presencial | |
Cuina Mediterrània | Maig 2017 | 25 | Presencial | |
Cuina per a Solters | Abril 2017 | 25 | Presencial | |
Cuina per Intoleràncies | Juliol 2017 | 25 | Presencial | |
Destil·lats | Maig 2017 | 25 | Presencial | |
Discapacitat Auditiva en el Turisme i Introducció a la Llengua de Signes (Febrer) | Febrer 2017 | 25 | Presencial | |
El Món del Cava | Novembre 2017 | 25 | Presencial | |
El Món del Vi | Juny 2017 | 25 | Presencial | |
Introducció a la Seguretat Hotelera i Turística (Maig) | Maig 17 | 18 | Semipresencial | |
Introducció a la Seguretat Hotelera i Turística (Octubre/Novembre) | Octubre 2016 | 18 | Semipresencial | |
L'Art del Còctel | Maig 2017 | 25 | Presencial | |
Maridatges | Juliol 2017 | 25 | Presencial | |
Pastisseria per a Casa | Novembre 2016 | 25 | Presencial | |
Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural (Març) | Març 2017 | 25 | Presencial | |
Curs de Community Manager | Maig 2017 | 25 | Semipresencial |
|
Curs en Revenue Management Nivell Bàsic | Març 2017 | 25 | Presencial |
|
Customer Experience en el Sector Turístic | Març 2017 | 25 | Presencial |
|
Introducció al Protocol en el sector del Turisme i la Restauració | Març 2017 | 25 | Presencial |
|
Curs en Atenció al Turista Xinès: Cultura, Comunicació i Hàbits de Consum | Març 2017 | 25 | Presencial |
|
Curs de Gestió Turística Municipal | Maig 2017 | 25 | Presencial |
|
Curs en Atenció al Turista de Creuers | Maig 2017 | 25 | Presencial |
|
Curs d'Introducció a l'Enoturisme | Setembre 2017 | 20 | Presencial |
|