Ciència i Tecnologia de la Llet [21252]
Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Ferragut, Victoria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Castillo Zambudio, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Quevedo Terre, Joan Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Data: |
2011-12 |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Català |
Pla d'estudis: |
Grau en Veterinària [955] ; Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |
El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics >
Guies docents
Registre creat el 2012-11-12, darrera modificació el 2023-01-28