Un simulador per gestionar les urgències hospitalàries
Luque, Emilio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Taboda, Manel

Títol variant: Un simulador para gestionar las urgencias hospitalarias
Data: 2012
Resum: Investigadors del grup High Performance Computing for Efficient Applications and Simulation (HPC4EAS) del Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en col·laboració amb l'equip del Servei d'Urgències de l'Hospital de Sabadell (Corporació Sanitària Parc Taulí), han desenvolupat un avançat simulador informàtic d'ajuda a la presa de decisions (DSS, per les seves sigles en anglès) que podran utilitzar els responsables dels Serveis d'Urgències Hospitalàries per a la seva gestió operativa. En el desenvolupament del simulador han participat el professor Emilio Luque, investigador principal del treball, els doctorands de la UAB Manel Taboada, professor de l'Escola Universitària d'Informàtica de les Escoles Gimbernat -adscrita a la UAB- i Eduardo Cabrera, investigador en formació, i els responsables del Servei d'Urgències del Parc Taulí, María Luisa Iglesias i Francisco Epelde.
Resum: nvestigadores del grupo High Performance Computing for Efficient Applications and Simulation (HPC4EAS) del Departamento de Arquitectura de Computadores y Sistemas Operativos de la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB), en colaboración con el equipo del Servicio de Urgencias del Hospital de Sabadell (Corporación Sanitaria Parc Taulí), han desarrollado un avanzado simulador informático de ayuda en la toma de decisiones (DSS, por sus siglas en inglés) que podrán utilizar los responsables de los Servicios de Urgencias Hospitalarias para su gestión operativa. En el desarrollo del simulador han participado el profesor Emilio Luque, investigador principal del trabajo, los doctorandos de la UAB Manel Taboada, profesor de la Escuela Universitaria de Informática de las Escuelas Gimbernat-adscrita a la UAB- Eduardo Cabrera, investigador en formación, y los responsables del Servicio de Urgencias del Parc Taulí, María Luisa Iglesias y Francisco Epelde.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, octubre 2012, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 168.2 KB

Español
3 p, 246.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-12-03, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir