Venus a Google : Art clàssic a Internet
Martí, Meritxell (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Art i de Musicologia)

Títol variant: Venus a Google : Art clàssic a Internet
Títol variant: Venus in Google : Classical Art in Internet
Data: 2012
Resum: La tesi doctoral de Meritxell Martí, llegida al Departament d'Art i de Musicologia de la UAB, ha estudiat com apareix l'art clàssic a Internet, quins discursos s'utilitzen en aquesta aparició i quines són les pràctiques culturals que es realitzen al voltant de l'art a la xarxa. La tesi de Martí finalitza destacant la importància de l'art en la configuració de la ideologia de la societat en les noves formes de cultura sorgides arran de l'aparició dels nous mitjans de comunicació com Internet.
Resum: Meritxell Martí's dissertation, read in the Department of Art and Musicology at the UAB, has studied how Classical art appears on the Internet, the discourses that are used in this occurrence and what cultural practices take place around Art in the net. Martí's thesis concludes by highlighting the importance of art in shaping the ideology of the society in the new forms of culture that emerged with new media such as the Internet.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, novembre 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 112.7 KB

Español
2 p, 164.7 KB

English
2 p, 167.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-12-03, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir