Els efectes de la manca de potassi a la cèl·lula
Ariño Carmona, Joaquín (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)

Títol variant: Los efectos de la falta de potasio en la célula
Data: 2012
Resum: Els efectes de la manca de potassi, un catió primordial en la majoria dels éssers vius, en les cèl·lules del llevat Saccharomyces cerevisiae ha estat estudiada per un grup d'investigadors de la UAB. L'escassetat d'aquest element pot afectar diversos aspectes de la fisiologia de la cèl·lula, alguns dels quals encara desconeguts. Aquesta investigació en revela noves funcions que poden ser extrapolades també a plantes i animals.
Resum: Los efectos de la falta de potasio, un catión primordial en la mayoría de los seres vivos, en las células de la levadura Saccharomyces cerevisiae han sido estudiados por un grupo de investigadores de la UAB. La escasez de este elemento puede afectar varios aspectos de la fisiología de la célula, algunos de los cuales todavía desconocidos. Esta investigación revela nuevas funciones que pueden ser extrapoladas también a plantas y animales.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, desembre 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 41.4 KB

Español
3 p, 115.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-01-08, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir