Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/103199
Ètica en la producció de foie gras.
Moles i Caselles, Xènia
Parets Barrios, Mireia
Parra Ramos, Natalia
Peruga Oller, Alba

Data: 2012
Nota: Treball presentat a l'assignatura de Deontologia i Veterinària Legal (21223)
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: bachelorThesis
Matèria: Veterinaris ; Ètica professional ; Investigació ; Oques ; Alimentació ; Foie gras ; Indústria i comerç



60 p, 573.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Veterinària. Treballs

 Registre creat el 2013-01-21, darrera modificació el 2016-04-15



   Favorit i Compartir