Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/103401
Televisió interactiva : simbiosi tecnològica i sistemes d’interacció amb la televisió
Prado, Emili, dir. (Grup de Recerca en Imatge, So i Síntesi)
Franquet i Calvet, Rosa, dir. (Grup de Recerca en Imatge, So i Síntesi)
Ribes Guàrdia, Francesc Xavier (Grup de Recerca en Imatge, So i Síntesi)
Soto Sanfiel, María Teresa (Grup de Recerca en Imatge, So i Síntesi)
Fernández Quijada, David (Grup de Recerca en Imatge, So i Síntesi)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Publicació: Consell de l'Audiovisual de Catalunya 2006
Descripció: 115 pag.
Resum: El concepte de televisió interactiva s’ha convertit en un comodí de caire polisèmic que s’utilitza per designar tota una gamma d’aplicacions tecnològiques i de pràctiques de comunicació que preveuen alguna forma d’interacció per part del públic. Inclou, per tant, a més de la televisió interactiva pròpiament dita, les diverses formes d’interacció amb la televisió. Aquesta polisèmia dificulta la identificació dels serveis i les polítiques que contribueixin al desenvolupament de la que havia de ser la killer option que afavorís el trànsit de la televisió analògica a la televisió digital, segons els pronòstics d’un gran nombre d’experts. El concepte de televisió interactiva ja va ser explorat amb la tecnologia analògica, però ha sofert un rellançament potent amb l’eclosió de la televisió digital i de les modernes xarxes de telecomunicacions, i molt notablement amb l’internet d’alta velocitat, i encara més en la perspectiva de la convergència tecnològica en curs, que ha de dur a una xarxa global fruit de la cooperació i la simbiosi de tots els recursos de xarxa disponibles . . .
Nota: Quaderns del CAC. Número extraordinari, març 2006
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: book
Matèria: Televisió interactiva



117 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Llibres
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2013-02-04, darrera modificació el 2016-04-15



   Favorit i Compartir