Nanopartícules de plata contra els bacteris
Alonso González, Amanda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)

Títol variant: Nanopartículas de plata contra las bacterias
Títol variant: Silver nanoparticles against bacteria
Data: 2013
Resum: Una investigació conduïda a la UAB ha desenvolupat una nova tecnologia que permet utilitzar nanopartícules metàl·liques en la neteja d'aigua potable sense l'ús de reactius químics i, per tant, sense causar danys al medi ambient. Aquestes nanoestructures, que utilitzen plata i cobalt, han mostrat una gran efectivitat antimicrobiana per a bacteris com Escherichia coli.
Resum: Una investigación conducida en la UAB ha desarrollado una nueva tecnología que permite utilizar nanopartículas metálicas en la limpieza de agua potable sin el uso de reactivos químicos y, por tanto, sin causar daños al medio ambiente. Estas nanoestructuras, que utilizan plata y cobalto, han mostrado una gran efectividad antimicrobiana para bacterias como Escherichia coli.
Resum: Research conducted at the UAB has developed a new technology for using metal nanoparticles to clean drinking water without the use of chemical reagents and therefore without causing environmental damage. These nanostructures, made of silver and cobalt, have shown great antimicrobial effectiveness for Escherichia coli bacteria.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, gener 2013, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 58.5 KB

Español
3 p, 137.4 KB

English
3 p, 136.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-02-04, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir