Com estudien els alumnes de secundària?
Castelló, M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Liesa, E. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Monereo, C. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)

Títol variant: ¿Cómo estudian los alumnos de secundaria?
Data: 2013
Resum: Una de les activitats habituals dels alumnes d'educació secundaria obligatòria és la que genèricament anomenem "estudi" que, quasi sempre, és un requisit indispensable per superar l'avaluació d'una matèria o un curs. Una recerca realitzada a la UAB i a la Universitat Ramon Llull ha volgut conèixer quins són els procediments d'estudi que els alumnes emprenen més habitualment i si en fan d'aquests un ús estratègic. D'altra banda, ha volgut conèixer com influencia aquest coneixement estratègic els resultats obtinguts en diferents tasques d'estudi.
Resum: Una de las actividades habituales de los alumnos de educación secundaria obligatoria es la que genéricamente llamamos "estudio" que, casi siempre, es un requisito indispensable para superar la evaluación de una materia o un curso. Una investigación realizada en la UAB y la Universidad Ramon Llull ha querido conocer cuáles son los procedimientos de estudio que los alumnos emprenden más habitualmente y si hacen de estos un uso estratégico. Por otro lado, ha querido conocer cómo influye ese conocimiento estratégico los resultados obtenidos en diferentes tareas de estudio.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, gener 2013, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 44.3 KB

Español
3 p, 109.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-02-04, darrera modificació el 2023-10-23



   Favorit i Compartir