Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/103620
Capacitat de reconeixement i identificació d'una marca comercial, per mitjà de l'olfacte - Memòria olfactiva - Top ten de marques per la seva capacitat de recordació olfactiva / autor: Pere Navalles Villar ; director: Pere Soler
Navalles Villar, Pere
Soler Pujals, Pere, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual

Títol variant: Sobre la capacitat de reconeixement i identificació d'una marca comercial, per mitjà de l'olfacte
Títol variant: Investigació epidemilògica Olfacat [i.e. OLMARCAT]
Publicació: [Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2012
Descripció: 1 recurs electrònic (339 p.)
Resum: Pendent.
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Ciències de la Comunicació, Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual, 2012
Drets: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Llengua: Català.
Document: Tesis i dissertacions electròniques ; doctoralThesis
Matèria: Olfacte ; Olors ; Anàlisi ; Productes de marca ; Sabor i olor ; Cervell ; Imatge per ressonància magnètica

Adreça alternativa: http://hdl.handle.net/10803/96427


339 p, 12.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2013-02-13, darrera modificació el 2016-04-15



   Favorit i Compartir