Control d'inventaris mitjançant codis de barres
González Pérez, Sergi
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 74 p.
Resum: En aquest projecte es desenvolupa un software per a la gestió d'inventaris d'actius de la Universitat Autònoma de Barcelona. El hardware pel qual està dissenyada aquesta aplicació és un notebook i una pistola lectora de codis de barres. Amb aquest software es poden crear inventaris per centres i espais important la informació mitjançant un fitxer extern. L'aplicació detecta automàticament canvis d'ubicació, elements perduts i permet inserir comentaris per a la identificació d'elements en mal estat. L'aplicació està basada en el web i pel seu desenvolupament s'han utilitzat tecnologies com el PHP, SQL, XHTML, CSS, Javascript, servidors Apache i MySQL.
Resum: En este proyecto se desarrolla un software para la gestión de inventarios de activos de la Universitat Autònoma de Barcelona. El hardware para el que está diseñada esta aplicación es un notebook y una pistola lectora de códigos de barras. Con este software se pueden crear inventarios para centros y espacios importando la información mediante un fichero externo. La aplicación detecta automáticamente cambios de ubicación, elementos perdidos y permite inserir comentarios para la identificación de elementos en mal estado. La aplicación está basada en el web y para su desarrollo se han utilizado tecnologías como el PHP, SQL, XHTML, CSS, Javascript, servidores Apache y MySQL.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Inventaris ; Automatització ; Control



74 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-18, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir