Transformació de dades pel comerç electrònic de Tous
Fernández Artidiello, Carlos Rafael
Benítez Fernández, Yolanda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 75 p.
Resum: Aquest projecte es tracta de la creació d'una aplicació que ens ajudarà a establir comunicació entre la web de comerç on-line de l'empresa "Joieria Tous", que estarà administrat per "GSI Commerce" i el sistema informàtic de la nostra central logística. Observarem que el sistema actual és totalment propietari i fet a mida, llavors per poder tenir una comunicació amb les noves botigues on-line s'ha de crear una plataforma que transformi les dades d'entrada al sistema informàtic de la nostra empresa i les dades de sortida al sistema informàtic de la empresa externa que gestionarà el comerç on-line: "GSI Commerce".
Resum: En este proyecto crearemos una aplicación que ayudará a establecer comunicación entre la web de comercio on-line de la empresa "Joyería Tous", que será administrada por "GSI Commerce", y el sistema informático de nuestra central logística. Observaremos que el sistema actual está hecho completamente a medida y para poder comunicarnos con las nuevas tiendas on-line tendremos que crear una plataforma que transforme los datos de entrada al sistema informático de nuestra empresa y los datos de salida al sistema informático de la empresa externa que gestionará el comercio on-line: "GSI Commerce".
Resum: This project aims to create an application that will help establish a new channel of communication between "Tous Jewellers'" e-commerce website, which is done through "GSI Commerce" and the current IT Infrastructure in our company's logistics headquarters. We will see that the current system is completely customized and in order to communicate with the new on-line stores, we will have to create a platform in order to transform, both, the data that gets into our company's system and the data that we send out to the external company's system. Using the data that we send out, "GSI Commerce" will be able to manage all of the e-commerce stores.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Comerç electrònic ; Processament de dades



75 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-18, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir