Nova descoberta sobre la formació de neurones
Bayascas Ramírez, José Ramón (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències

Títol variant: Nuevo descubrimiento sobre la formación de neuronas
Data: 2013
Resum: Investigadors del Institut de Neurociències i del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB han definit una via de senyalització intracel·lular clau per a la correcta formació de les neurones. La recerca, liderada pel doctor Jose R. Bayascas, ha estat publicada a Molecular and Cellular Biology, i pot permetre en el futur desenvolupar fàrmacs d'interès terapèutic, especialment en el camp de la psiquiatria.
Resum: Investigadores del Instituto de Neurociencias y del Departamento de Bioquímica y Biología Molecular de la UAB han definido una vía de señalización intracelular clave para la correcta formación de las neuronas. La investigación, liderada por el doctor Jose R. Bayascas, ha sido publicada en Molecular and Cellular Biology y puede permitir desarrollar fármacos de interés terapéutico en el futuro, especialmente en el campo de la psiquiatría.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, febrer 2013, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 37.0 KB

Español
2 p, 106.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Institut de Neurociències (INc)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-03-05, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir