Una direcció professional per millorar els centres docents
Navarro Casanoves, Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Títol variant: Una dirección profesional para mejorar los centros docentes
Títol variant: Improving schools through more professional management
Data: 2013
Resum: La tesi de Marita Navarro, llegida al Departament Pedagogia Aplicada de la UAB, s'inscriu en un tema clàssic de l'organització: la direcció escolar com a element clau per a la millora dels centres educatius. Aquest treball busca comprendre el desenvolupament professional de la direcció docent en la pràctica, per potenciar accions adreçades a enfortir, aprofitar i atraure directors/es que millorin l'exercici directiu, l'organització i el Sistema Educatiu.
Resum: La tesis de Marita Navarro, leída en el Departamento Pedagogía Aplicada de la UAB, se inscribe en un tema clásico de la organización: la dirección escolar como elemento clave para la mejora de los centros educativos. Este trabajo busca comprender el desarrollo profesional de la dirección docente en la práctica, para potenciar acciones encaminadas a fortalecer, aprovechar y atraer directores/as que mejoren el ejercicio directivo, la organización y el Sistema Educativo.
Resum: The doctoral thesis read by Marita Navarro at the Applied Pedagogy Department of the UAB, falls into one of the classic areas of organization: management as a key to the improvement of schools. This work seeks a better understanding of professional development within educational management practice, so as to attract and empower managers who can improve this practice, the organization itself, and the whole educational system.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, març 2013, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 25.5 KB

Español
2 p, 82.7 KB

English
2 p, 85.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-04-03, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir