Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/105991
Quin és el millor pa sense gluten?
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2013
Resum: Investigadors de la UAB han realitzat un estudi que vol determinar quin pa pot ser més adequat per a celíacs. Els celíacs no poden menjar gluten, un compost que es troba a la farina de blat. Els resultats mostren que la farina de germen de garrofí ha generat un pa que té una massa més fàcil de treballar i amb més fibra. Tot i això, els enquestats en aquest estudi semblen seguir preferint el gust del pa de soia, que segueix sent car, i pot provocar al·lèrgies.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Matèria: Pa ; Composició
Publicat a: UAB divulga, març 2013, p. 1-2, ISSN 2014-6388



2 p, 36.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-04-03, darrera modificació el 2016-06-05



   Favorit i Compartir