Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/106956
Llengües (bio)electròniques aplicades a begudes alcohòliques
Cetó Alsedà, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Data: 2013
Resum: Aquesta tesi, llegida al Departament de Química de la UAB, descriu el desenvolupament i aplicació de diferents llengües (bio)electròniques per a l’anàlisi i caracterització de diferents tipus de begudes alcohòliques, tant per assolir-ne la seva classificació com per la quantificació de diferents paràmetres analítics. Concretament, s’ha estudiat l’aplicació d’aquestes eines en el cava, el brandi, la cervesa i el vi.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Maig 2013, p. 1-2, ISSN 2014-6388



2 p, 91.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-06-04, darrera modificació el 2016-06-05



   Favorit i Compartir