Televisión en la era digital : homogeneización versus diversidad
Prado, Emili (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)

Títol variant: Television in the digital era: homogenisation vs diversity
Data: 2002
Resum: El panorama transitorio de la televisión digital es complejo, con el resultado inmediato de una multiplicación de canales. Sin embargo, el desarrollo de los diversos soportes aparece en Europa muy heterogéneo, y la experiencia norteamericana, pionera en la programación multicanal, no certifica que la abundancia sea sinónimo de diversidad.
Resum: The complex ever-changing panorama of digital television has led to a proliferation of channels. Nevertheless, the development of the various formats appears to be very heterogeneous in Europe. The situation in America, pioneer in multi-channel programming, does not necessarily confirm the idea that abundance is synonymous with diversity.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Televisión digital ; TDT ; Digital television ; DTV
Publicat a: Telos : cuadernos de comunicación, tecnología y sociedad, Núm. 51 (febrero 2002) , p. 51-58, ISSN 0213-084X



8 p, 71.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > GRISS (Grup de Recerca en Imatge, So i Síntesi / Grupo de Investigación en Imagen, Sonido y Síntesis)
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2013-07-02, darrera modificació el 2021-08-21



   Favorit i Compartir