Per una política hemerogràfica catalana
Figueres, Josep M. 1950- (Josep Maria), (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)

Data: 1992
Resum: La conservació dels periòdics, de les revistes, dels primers fulls volanders, de les anònimes Novas, de la premsa de guerra i de l'exili, en definitiva, de la rica premsa catalana feta ací o a Mèxic o a l'Argentina, de les grans revistes illustrades, de la plèiade de fulls religiosos, etc. , és una labor d'extraordinària importància cultural, atès que es parla d'un patrimoni per recuperar que l'atila, amb escreix, la xifra dels quinze mil títols i que arriba, potser, a les tres mil capçaleres vives, si hi incloem tots els butlletins i fulls del dens teixit associatiu del país.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; Versió publicada
Matèria: Premsa catalana - conservació ; Patrimoni hemerogràfic - Catalunya
Publicat a: Comunicació (Barcelona), Núm. 3 (Octubre 1992) , p. 23-29, ISSN 2014-0444

Adreça alternativa: https://publicacions.iec.cat/repository/pdf/00000163%5C00000007.pdf


7 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Fons periodístic Josep Maria Figueres i Artigues
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2013-07-10, darrera modificació el 2023-03-06



   Favorit i Compartir