Disfagia i trastorns relacionats [101712]
Sauca Balart, Andreu
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Data: 2013-14
Resum: En acabar l'assignatura l'alumne/a haurà de ser capaç de: Avaluar i diagnosticar els trastorns de l'alimentació i la deglució en totes les edats i etiologies. Saber administrar el MECV-V i altres proves com l'EAT10 i la Tècnica de Payne) Conèixer les bases anatòmiques implicades en els procesos rehabilitadors de la deglució i de les restants post-cirurgia amb resultat de disfàgia. Conèixer i saber aplicar les maniobres i tècniques terapèutiques per a tractar els trastorns de l'alimentació i la deglució estudiats. Conèixer els productes específics per l'alimentació de pacients amb disfàgia. Conèixer les eines i productes més habituals tant per a l'avaluació com pel tractament dels problemes de deglució. Saber identificar els trastorns associats que comporten per tal de prendre decisions terapèutiques eficaces.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Logopèdia [2500893]
Document: Objecte d'aprenentatge



5 p, 110.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2013-07-15, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir