Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/109596
Higiene i Inspecció dels Aliments [102632]
Mora Ventura, Maria Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013-14
Titulació: Veterinària [2502445]
Resum: Aquesta assignatura pertany a la matèria Higiene i Seguretat Alimentària i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: - Diferenciar les característiques dels productes alimentaris delsdiferents sectors alimentaris - Valorar la producció d'aliments més higiènics, més nutritius i més apetibles pel consumidor. - Valorar la innocuïtat i el valor nutritiu dels aliments i emetre dictàmens sobre la seva comestibilitat. - Indicar els requisits higiènics que han de complir les diferents industries alimentaries. - Auditar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària. - Adaptar el sistema APPCC a diferents tipus d'empreses - Interpretar i utilitzar la legislació vigent referent als diferents sectors alimentaris.
Llengua: Català



8 p, 118.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2013-07-15, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir