Mitjans de comunicació de masses i supòsits teòrics per a la recerca
Velázquez García-Talavera, Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)

Data: 1992
Resum: La recerca de la comunicació de masses s'ocupa d'un vast camp d'estudi on coexisteixen diferents teories, mètodes, models i, en conseqüència, tendències i escoles. Això mena a un entrecreuament de disciplines, teories i mètodes. La major part, des de la perspectiva de la teoria de la comunicació, i la resta, des de l'àmbit d'altres disciplines i teories, de les quals destaquem la teoria del discurs.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Altres ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Mitjans de comunicació de massa - Recerca
Publicat a: Comunicació (Barcelona), Núm. 2 (Juny 1992) , p. 55-57, ISSN 2014-0444

Adreça alternativa: https://publicacions.iec.cat/repository/pdf/00000163%5C00000018.pdf


3 p, 355.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Laboratori de Prospectiva i Recerca en Comunicació, Cultura i Cooperació (LAPREC)
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2013-07-16, darrera modificació el 2022-05-15



   Favorit i Compartir