Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103233]
Yuste Puigvert, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2013-14
Resumen: Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació als aliments dels coneixements adquirits en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Aporta un coneixement sobre les tecnologies de processament aplicades als aliments i les begudes esmentats, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final. L'estudiant, una vegada cursada l'assignatura, ha de saber dissenyar processos complexos segons criteris de qualitat prèviament establerts.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Documento: Objecte d'aprenentatge



7 p, 117.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2013-07-16, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir