Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/110204
Aliments a Punt per al Consum i Restauració Col·lectiva [103234]
Rodríguez Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013-14
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: 1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. 4. Demostrar que coneix els diferents equipaments utilitzables a en restauració col·lectiva. 5. Interpretar la composició nutricional dels plats elaborats i el seu paper en la salut dels individus. 6. Discriminar la informació rellevant en matèria de seguretat dels aliments. 7. Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia en el valor nutricional dels aliments.
Llengua: Català



5 p, 106.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2013-07-16, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir