Productes Alimentosos [103239]
Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013-14
Resum: L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. Objectiu general Identificar i classificar els diferents tipus d'aliments, determinant les seves aptituds nutritives i tecnològiques en base a la seva composició i característiques. Objectius formatius: Avaluar la importància que els diferents grups d'aliments tenen per la nostra societat Classificar els aliments en els seus grups fonamentals, tant comercialment com segons la seva composició, valor nutritiu i transformació tecnològica Identificar les diferents substàncies nutritives, funcionals i anti-nutritives dels aliments. Determinar les seves aptituds per a la transformació tecnològica. Valorar els efectes de la transformació tecnològica en els seves propietats.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Document: Objecte d'aprenentatge



5 p, 108.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2013-07-16, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir