Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/110213
Alimentació i Cultura [103248]
Casado Aijón, Irina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013-14
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3 ECTS de segon curs del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix el segon semestre. Forma part de la matèria Fundamentos Empresariales juntament amb altres dues assignatures. Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer la història i l'antropologia de l'alimentació. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari entre els humans. - Comprendre la diversitat de cultures alimentàries. - Comprendre el comportament alimentari humà, les aversions i les preferències alimentàries. - Conèixer processos de canvi i adaptació relacionats amb els recursos disponibles. - Comprendre processos de canvi i adaptació relacionats amb les migracions.
Llengua: Català



4 p, 103.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2013-07-16, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir