Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/110219
Microbiologia dels Aliments [103259]
Bragulat Arara, Maria Rosa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013-14
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Es tracta d'una assignatura de tercer curs de caràcter obligatori en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber el concepte i la importància de la Microbiologia relacionada amb els aliments, quines són les condicions que influeixen en el desenvolupament dels microorganismes, quins són els microorganismes associats als aliments, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, quines són les tècniques analítiques utilitzades a microbiologia dels aliments. La capacitació que ofereix aquesta assignatura que és essencial per als futurs professionals i que es fonamenta en els coneixements previs adquirits en l'assignatura de primer, Microbiologia i Parasitologia, també està orientada a les aplicacions d'altres assignatures incloses en la matèria de Seguretat alimentària i Salut pública. Els objectius formatius concrets són: - Introduir a l'estudiant en els conceptes fonamentals de la Microbiologia dels aliments. - Proporcionar uns coneixements sobre l'aplicació de tècniques i mètodes microbiològics en els aliments. - Reconèixer i entendre el paper dels microorganismes associats als aliments des de diverses vessants (agents causals de malaltia, microbiota alteradora, i aquells d'ús industrial, biotecnològic i ecològic) i conèixer els sistemes de control.
Llengua: Català



5 p, 109.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2013-07-16, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir