Descrites nou noves espècies d'insectes
Molero, Rafael (Universidad de Córdoba)
Gaju-Ricart, Miguel (Universidad de Córdoba)
Sendra, Alberto (Universidad de Alcalá)
Montagud, Sergio (Museu Valencià d'Història Natural)
Barranco, Pablo (Universidad de Almería)
Bach de Roca, Carmen (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Títol variant: Descritas nueve nuevas especies de insectos
Data: 2013
Resum: Investigadors de la UAB, en col·laboració amb d'altres universitats estatals i del Museu Valencià d'Història Natural han publicat una monografia sobre el gènere Coletina. Aquest gènere d'insectes viu a coves, és gairebé transparent i cec. Com a resultat d'aquesta investigació, han descrit nou noves espècies incrementant el número d'espècies d'aquest gènere de 12 a 21 a nivell mundial. Algunes d'aquestes noves espècies són endèmiques de diferents coves que van des de Cadis a Tarragona.
Resum: Investigadores de la UAB, en colaboración con otras universidades estatales y del Museu Valencià d'Història Natural han publicado una monografía sobre el género Coletina. Este género de insectos vive en cuevas, es casi transparente y ciego. Como resultado de esta investigación, han descrito nueve nuevas especies de este genero incrementando su número, a nivel mundial, de 12 a 21. Algunas de estas nuevas especies son endémicas de diferentes cuevas desde Cádiz hasta Tarragona.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2013, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 66.5 KB

Español
2 p, 149.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-09-04, darrera modificació el 2023-03-02



   Favorit i Compartir