Instalación y configuración de entornos de simulación de vuelo para formación y experimentación de nuevas tecnologías aeronáuticas
Aguado Reyes, Carlos
Ruiz Navarro, Sergio, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 98 pag.
Resum: El principal objetivo de este proyecto es el desarrollo de un entorno de simulación aérea con el fin de que se pueda utilizar en el laboratorio de Logística y Aeronáutica como herramienta docente, de investigación y de análisis. Además, se diseñará una experiencia docente para llevarla a cabo en el sistema de simulación a los alumnos de la asignatura "Nuevas técnicas de navegación y control del tráfico aéreo".
Resum: El principal objectiu d'aquest projecte és el desenvolupament d'un entorn de simulació aèria amb la finalitat de que es pugui fer servir al laboratori de Logística i Aeronàutica com a eina docent, de recerca i d'anàlisi. A més, es dissenyarà una experiència docent per dur-la a terme en el sistema de simulació als alumnes de l'assignatura "Noves tècniques de navegació i control del trànsit aeri".
Resum: The main goal of this project is to develop an aerial simulation environment in order that it may be used in the "Logistics and Aeronautical Laboratory" as a tool for teaching, research and analysis. Furthermore, a teaching experience will be designed to carry it out in the simulation system for the students of the subject "New techniques of navigation and air traffic control".
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Simuladors de vols



98 p, 13.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2013-10-09, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir