Estudien els efectes de la pujada del petroli en el turisme
van den Bergh, Jeroen C. J. M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Títol variant: Effects of Rising Oil Prices on Tourism Studied
Títol variant: Estudian los efectos de la subida del petróleo en el turismo
Data: 2013
Resum: Una investigació amb la participació d'un científic ICREA de l'ICTA de la UAB aconsella el disseny d'estratègies que minimitzin l'impacte econòmic en el sector turístic espanyol d'una potencial pujada del preu del petroli. Aquest treball ha analitzat els possibles efectes del pic del petroli en aquest sector. Segons els càlculs realitzats, els subsectors més afectats serien els transports, principalment aeri i marítim, i les agències de viatge.
Resum: A study involving an ICREA researcher at the UAB recommends designing strategies that minimize the economic impact on the Spanish tourism sector of a potential rise in oil prices. This paper has analyzed the possible effects of peak oil in this sector. According to these calculations, the most affected sectors would be various transport sectors and travel agencies.
Resum: Un estudio con la participación de un investigador ICREA del ICTA en la UAB aconseja el diseño de estrategias que minimicen el impacto económico en el sector turístico español de una potencial de subida del precio del petróleo. Este trabajo ha analizado los posibles efectos del pico del petróleo en este sector. Según los cálculos realizados, los subsectores más afectados serían los transportes, principalmente aéreo y marítimo, y las agencias de viaje.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Setembre 2013, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 51.8 KB

Español
3 p, 122.7 KB

English
3 p, 113.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-10-11, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir