Neuroprotective effect of diet in ageing and neurodegeneration
Solans, Marta
Martí Pujades, Octavi, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2013
Descripció: 1 pag.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciències Biomèdiques [2501230]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Biomèdiques [832]
Document: Treball final de grau ; Text ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Terapèutica alimentària ; Envelliment ; Envejecimiento ; Enfermedades neurodegenerativas ; Dieta terapéutica ; Malalties neurodegeneratives



1 p, 613.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2013-10-29, darrera modificació el 2024-04-03



   Favorit i Compartir