Las herramientas de modelado y simulación para la identificación y solución de problemas aeroportuarios : caso Aeropuerto Internacional de Barcelona - El Prat
Domínguez Ruiz, Lander
Mújica Mota, Miguel A., dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 87 pag.
Resum: Día tras días, y año tras año las herramientas de simulación digital han ido evolucionado con el objetivo de adaptarse a las necesidades y problemas de la sociedad. Una de estas necesidades, se presenta en el ámbito de la aeronáutica. El propósito de este proyecto es utilizar los últimos avances en simulación digital orientada a la aeronáutica, para desarrollar un modelo de simulación del lado aire del Aeropuerto Internacional de Barcelona -­ El Prat, con el objetivo de poder, posteriormente, realizar experimentos de simulación dirigidos a obtener información acerca del comportamiento del sistema aeroportuario.
Resum: Dia rere dia, i any rere any les eines de simulació digital han anat evolucionat amb l'objectiu d'adaptar-se a les necessitats i problemes de la societat. Una d'aquestes necessitats, es presenta en l'àmbit de l'aeronàutica. El propòsit d'aquest projecte és utilitzar els últims avenços en simulació digital orientada a l'aeronàutica, per desenvolupar un model de simulació del costat aire de l'aeroport de Barcelona - El Prat, amb l'objectiu de poder, posteriorment, realitzar experiments de simulació dirigits a obtenir informació sobre el comportament del sistema aeroportuari.
Resum: Day after day and year after year digital simulation tools have evolved in order to adapt to the needs and problems of society. One of these needs is presented in the field of aeronautics. The purpose of this project is to use the latest advances in aeronautics oriented digital simulation, to develop a simulation model of the airside of Barcelona International Airport - El Prat, with the aim of performing simulation experiments that can provide information about the behaviour of the airport system.
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Aeroports ; Planificació ; Simulació per ordinador



87 p, 6.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2013-11-27, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir