Estrategias de embarque en un Airbus 380-800
Perelló Llompart, Núria
Juan, Ángel A., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 92 pag.
Resum: Se realiza una revisión de la literatura y se profundiza en términos teóricos sobre el embarque de pasajeros, después se analiza qué estrategias de seis estudiadas (random, front to back, back to front, alternating rows, by block y optimization) son las más eficientes en un embarque de un avión Airbus 380-800, el cual contiene doble cubierta y doble pasillo. Se lleva a cabo un tipo de embarque normal y otro experimental que consiste en embarcar 9, 10 o 11 filas de la cubierta principal del avión por la cubierta superior mediante el uso de escaleras para acceder posteriormente al piso principal. Finalmente, se concluye qué estrategia es la más eficiente para dos niveles de ocupación (90 y 100%).
Resum: Es realitza una revisió de la literatura i s'aprofundeix en termes teòrics sobre l'embarcament de passatgers, després s'analitza quines estratègies de sis estudiades (random, front to back, back to front, alternating rows, by block i optimization) són les més eficients en un embarcament d'un avió Airbus 380-800, el qual conté doble coberta i doble passadís. Es porta a terme un tipus d'embarcament normal i un altre experimental que consisteix en embarcar 9, 10 o 11 files de la coberta principal de l'avió per la coberta superior mitjançant l'ús d'escales per accedir posteriorment al pis principal. Finalment, es conclou quina estratègia és la més eficient per dos nivells d'ocupació (90 i 100%).
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Aviació comercial ; Planificació ; Investigació operativa ; Trànsit de passatgers



92 p, 3.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2013-12-04, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir