Medida de acoplamientos dipolares residuales en moléculas orgánicas
Castañar Acedo, Laura
Virgili, Albert, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Parella Coll, Teodor, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2012
Descripció: 50 p.
Resum: En aquest treball es descriu la preparació i l'ús d'un gel comprimit de polimetilmetacrilat (PMMA) com a mitjà d'alineament anisotròpic necessari per a la mesura de constants d'acoplament dipolars residuals (RDCs) mitjançant espectroscopia de Resonància Magnètica Nuclear (RMN). S'ha estudiat la variació del grau d'ordre del mitjà en funció de la seva compressió axial i s'han implementat diferentes versions de l'experiment HSQC amb la intenció de determinar quins mètodes són els més idonis per a la mesura de RDCs en termes de sensibilitat, resolució i precissió. El mètode s'ha aplicat en l'estudi conformacional de l'ibuprofen.
Resum: En este trabajo se describe la preparación y el uso de un gel comprimido de polimetilmetacrilato (PMMA) como medio de alineamiento anisotrópico necesario para la medida de constantes dipolares residuales (RDCs) mediante espectroscopia de Resonancia Magnética Nuclear (RMN). Se ha estudiado la variación del grado de orden del medio con la compresión axial del mismo y se han puesto a punto diferentes versiones del experimento HSQC con la intención de determinar cuáles son los más idóneos para la medida de los RDCs en términos de sensibilidad, resolución y precisión. Se ha aplicado en la determinación estructural y conformacional del ibuprofeno.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Ciències. Treballs de màster i postgrau. Màster en Ciència i Tecnologia Químiques
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Macromolècules ; Anàlisi ; Compostos orgànics ; Estructura



1 p, 206.4 KB

50 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir