Tap&Go : Gamificant l'esport en dispositius Android amb NFC
Fragoso Pérez, Jonathan
Prim Sabria, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 92 p.
Resum: El contingut d'aquest projecte, consisteix en desenvolupar una solució per a dispositius mòbils Android amb NFC, amb la finalitat de motivar i incrementar el nombre de ciutadans que practiquen esport a la ciutat de Barcelona. El projecte inclou disseny de la interfície mòbil, la creació d'una base de dades, un servei d'API Rest per accedir a les dades des dels dispositius, l'ús del servei de mapes de Google i diferents llibreries i eines per a dissenyar l'arquitectura del sistema. Es tindran en compte les restriccions en disseny i funcionalitat per part del client (ajuntament).
Resum: El contenido de este proyecto, consiste en desarrollar una solución para dispositivos móviles Android NFC, con la finalidad de motivar e incrementar el número de ciudadanos que practican deporte en la ciudad de Barcelona. El proyecto incluye diseño de la interfície móvil, creación de una base de datos, un servicio de API Rest para acceder a los datos desde.
Resum: The project content consists of developing a solution for all the NFC enabled Android mobile phone devices, looking for a way to motivate and increase the number of citizens which practice sports into the city of Barcelona. The projects features include the UI (user interface) design, a DB (database) creation, a Rest API service to retrieve all the data requested by the devices, the Google Maps service and the usage of different libraries and tools to design the system architecture. It will be also considered the design and features contraints requested by the client (city council).
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistemes d'identificació de radiofreqüència ; Disseny i construcció



92 p, 27.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2023-04-20



   Favorit i Compartir