Detectats factors de risc comuns en infra-pes i obesitat
Granero, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Títol variant: Detectados factores de riesgo comunes en infra-peso y obesidad
Data: 2013
Resum: Els trastorns alimentaris afecten múltiples aspectes de la salut de les persones que els pateixen. Una recerca en què han participat investigadores de la UAB ha inclòs pacients amb baix pes i amb obesitat, per tal de comparar i detectar factors de risc comuns en l'origen i el desenvolupament d'aquestes alteracions. Els resultats mostren aspectes comuns en ambdós grups, com són patir burles sobre la figura, la preocupació familiar pel pes i la figura i relacions familiars problemàtiques.
Resum: Los trastornos alimentarios afectan múltiples aspectos de la salud de las personas que los padecen. Un estudio en el que han participado investigadores de la UAB ha incluido pacientes con bajo peso y con obesidad, para comparar y detectar factores de riesgo comunes en el origen y el desarrollo de estas alteraciones. Los resultados muestran aspectos comunes en ambos grupos, como son padecer burlas sobre la figura, la preocupación familiar por el peso y la figura y relaciones familiares problemáticas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2013, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 49.6 KB

Español
3 p, 107.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-02-03, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir