Ciutats compactes... però amb espai públic i oportunitats d'oci
Muñiz, Ivan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia Aplicada)
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Títol variant: Ciudades compactas... pero con espacio público y oportunidades de ocio
Data: 2013
Resum: Un treball amb la participació d'un investigador de la UAB estudia la petjada ecològica individual de la mobilitat i de l'habitatge a la regió metropolitana de Barcelona. Els resultats assenyalen una reducció de la petjada en augmentar la densitat fins a un cert llindar, a partir del qual augmenta la petjada a causa dels comportaments compensatoris com adquirir una segona residència o fer desplaçaments més llargs els caps de setmana i durant els període de vacances.
Resum: Un trabajo con la participación de un investigador de la UAB estudia la huella ecológica individual de la movilidad y de la vivienda en la región metropolitana de Barcelona. Los resultados señalan una reducción de la huella al aumentar la densidad hasta un cierto umbral, a partir del cual aumenta la huella debido a los comportamientos compensatorios como adquirir una segunda residencia o realizar desplazamientos más largos los fines de semana y durante los periodos de vacaciones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellàno
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2013, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 83.4 KB

Español
2 p, 115.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-02-03, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir