Sant Pere de Roda
Falguera, Antoni de, 1876-1945
Puig i Cadafalch, Josep, 1867-1956
Tipografia L'Avenç

Publicació: Barcelona : Tipografia L'Avenç, 1906
Descripció: 33 p. : il. ; 24 cm
Resum: Monografia sobre el Monestir de Sant Pere de Roda, monestir benedictí de l'antic comtat d'Empúries, dins els límits del bisbat de Girona, situat a l'actual terme municipal del Port de la Selva (Alt Empordà). Inclou un pròleg de Josep Puig i Cadafalch (Mataró, Maresme, 17 d'octubre de 1867 - Barcelona, 23 de desembre de 1956) arquitecte modernista, historiador de l'art i polític català.
Resum: Monografía sobre el Monasterio de Sant Pere de Roda, monasterio benedictino del antiguo condado de Ampurias, en los límites del obispado de Gerona, situado en el actual término municipal de Port de la Selva (Alto Ampurdán). Incluye un prólogo de Josep Puig i Cadafalch (Mataró, Maresme, 17 de octubre de 1867 - Barcelona, 23 de diciembre de 1956) arquitecto modernista, historiador del arte y político catalán.
Resum: Monograph on the Monastery of Sant Pere de Roda, Benedictine monastery from the former county of Ampurias, within the limits of the Bishopric of Gerona, located in the present town of Port de la Selva (Alto Ampurdán). Includes a forward by Josep Puig i Cadafalch (Mataró, Maresme, October 17, 1867 - Barcelona, December 23, 1956) modernist architect, art historian and Catalan politician.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Col·lecció particular
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Català
Document: Llibre ; Text
Matèria: Sant Pere de Rodes (Monestir)



33 p, 14.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2014-03-05, darrera modificació el 2023-06-03



   Favorit i Compartir