Google Scholar: cites
Grup d'innovació DIATIC : Ensenyament de les ciències a través de les TIC
Universitat Autònoma de Barcelona. Grup DIATIC
Catalunya. Departament d'Ensenyament

Data: 2014
Resum: La formació continuada del professorat és una característica tant desitjada com necessà-ria pels professionals de l'educació. No obstant, tot i que existeixen múltiples formes de plantejar la formació, no totes elles impliquen la mateixa dedicació per part del professorat ni els suposen els mateixos guanys d'aprenentatge. Una comunitat de pràctica, com la formada pel grup DIATIC (Disseny i aplicació d'activitats digitals), no només representa un espai d'intercanvi d'experiències i coneixements entre professors i professores de ciències d'educació secundària i investigadors i investigadores de didàctica de les ciències, sinó que a més suposa una oportunitat de dissenyar i avaluar propostes educatives que puguin ser útils per les pròpies classes de ciències. Un dels objectius que comparteixen els membres del grup DIATIC és el que dóna nom al grup: la integració i ús de les TIC en les seves propostes d'aula de manera que afavoreixin l'ensenyament i aprenentatge de les ciències.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 27 (Març 2014) , p. 38-40, ISSN 1699-6712

Adreça original: https://revistes.uab.cat/ciencies/article/view/n27-equip-redaccio
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/275753
DOI: 10.5565/rev/ciencies.73


3 p, 61.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM)
Articles > Articles publicats > Ciències
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2014-04-22, darrera modificació el 2022-09-04



   Favorit i Compartir