El professorat d'Educació Física davant la realitat multicultural
Flores-Aguilar, Gonzalo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)

Títol variant: El profesorado de Educación Física ante la realidad multicultural
Data: 2014
Resum: Aquesta tesi doctoral ha estudiat la pràctica professional del professorat d'Educació Física davant la realitat multicultural de l'escola primària catalana tot centrant-se en la seva percepció sobre l'alumnat, la seva intervenció pedagògica i la seva trajectòria professional. L'estudi de 12 casos en què el percentatge d'alumnat d'origen estranger supera el 50 % ha permès tipificar tres perfils pedagògics del professorat davant la diversitat cultural de l'alumnat, així com proposar orientacions per a la consolidació d'una Educació Física intercultural.
Resum: Esta tesis doctoral ha estudiado la práctica profesional del profesorado de Educación Física ante la realidad multicultural de la escuela primaria catalana centrándose en su percepción sobre el alumnado, su intervención pedagógica y su trayectoria profesional. El estudio de 12 casos en que el porcentaje de alumnado de origen extranjero supera el 50% ha permitido tipificar tres perfiles pedagógicos del profesorado ante la diversidad cultural del alumnado, así como proponer orientaciones para la consolidación de una Educación Física intercultural.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Març 2014, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 98.2 KB

Español
3 p, 139.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-04-23, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir