Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/117549
Plano reflejando las modificaciones hechas en el anteproyecto de reforma y ensanche del espacio que ocupa la orquesta
Vinyals i Sabaté, Salvador, 1847-1926
Societat del Gran Teatre del Liceu

Data: [Barcelona] 1905
Descripció: 1 plànol
Nota: Escala 1:50 de l'original
Nota: Reproducció digital. Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques, 2013. Reproducció de l'original propietat de la Societat del Gran Teatre del Liceu.
Nota: Arquitecte: Salvador Viñals
Nota: Paper de calcar
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Castellà
Document: Image
Matèria: Dibuix arquitectònic ; Dissenys i plànols ; Gran Teatre del Liceu ; Projectes (Arquitectura)



Planta
1593x1064, 169.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Societat del Gran Teatre del Liceu > Societat del Gran Teatre del Liceu, documentació tècnica

 Registre creat el 2014-04-25, darrera modificació el 2014-05-16



   Favorit i Compartir