Phytoremediation : principles and perspectives
Barceló Coll, Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Poschenrieder, Charlotte (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Data: 2003
Resum: Acute and diffuse contamination of soil and water by heavy metals and metalloids cause wide, environmental and social concern. Among the techniques used to cleanup affected sites, phytoremediation has recently emerged as a new, cost-effective, environment-friendly alternative. After a short introduction to the types of plant-based cleanup techniques, this review focuses on metal hyperaccumulator plants and their potential use in phytoextraction technology.
Resum: Hi ha una preocupació social i científica creixent per la contaminació ambiental, aguda i difusa, dels sòls i de l'aigua per metalls pesants. Entre la diversitat de tècniques disponibles per a la neteja dels llocs afectats, la fitoremediació ha emergit recentment com una nova alternativa, efectiva de costos i sostenible ambientalment. Després d'una breu introducció als diferents tipus de tècniques basades en les plantes, aquesta revisió se centra principalment en les plantes hiperacumuladores de metalls i considera el seu potencial per a les tecnologies de fitoextracció.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article de revisió ; Article ; Versió publicada
Matèria: Contamination ; Heavy metal ; Hyperaccumulator plant ; Phytoremediation
Publicat a: Contributions to science, Vol. 2, Núm. 3 (2003) , p. 333-344, ISSN 1575-6343

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Contributions/article/view/264297


12 p, 281.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2014-05-06, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir