Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/118461
El processament per altra pressió allarga la vida útil del formatge fresc comercial
Trujillo, Antonio José (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments)

Data: 2014
Resum: L'Alta Pressió Hidrostàtica és una tecnologia capaç d'allargar la vida útil dels aliments alhora que manté les seves característiques nutricionals i organolèptiques. El CERPTA (UAB) ha realitzat un dels primers estudis d'aplicació d'aquesta tecnologia en formatge fresc comercial i ha aconseguit gairebé triplicar la vida útil d'aquest producte. Tot i que el tractament ha fet que la textura del formatge sigui més ferm, això no ha afectat altres propietats ni a la seva preferència per part d'un panell de tastadors.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Maig 2014, ISSN 2014-6388



1 p, 90.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-06-02, darrera modificació el 2016-07-18



   Favorit i Compartir