Quadre de comandament d'indicadors comptables per administracions públiques
Vidal Picas, David
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 91 p.
Resum: El present projecte es desenvolupa sota el marc d'un conveni de pràctiques entre l'empresa UNIT4 i la UAB, amb l'objectiu de dissenyar i implementar un subproducte per a la plataforma EKON SICAL que permeti treure-li el màxim profit als indicadors financers, creant un quadre de comandament intuïtiu i visualment agradable.
Resum: El presente proyecto se desarrolla dentro de un convenio de prácticas entre la empresa UNIT4 y la UAB, con el objetivo de implementar un subproducto para la herramienta de gestión contable EKON SICAL que permita aprovechar las ventajas de los indicadores financieros, creando cuadros de mandos intuitivos y visualmente agradables.
Resum: This project is developed under the context of a training agreement between the company UNIT4 and the UAB, with the objective of design and implement a product for the platform EKON SICAL that will improve the profits of financial indicators, creating and intuitive Balanced Scorecard with a visually preasing.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Finances ; Estadística



91 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-06-11, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir