Google Scholar: cites
Interview : Grammar instruction and writing skills at secondary school. An interview with Debra Myhill
Casadellà, Marina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de les Ciències Socials)

Data: 2014
Resum: Debra Myhill is Associate Dean in Research and Knowledge Transfer at College of Social Sciences and International Studies, University of Exeter (UK) where she is the Subject Leader of English with Media. Her research interests are principally in the field of language and literacy, with a particular focus upon the teaching of writing; teaching of grammar; gender and literacy; and talk. She is co-editor of the book Becoming a Designer: Trajectories of Linguistic Development, published by Sage in 2009.
Resum: Debra Myhill es Vice-Decana de Investigación y Transferencia del Conocimiento de la Facultad de Ciencias Sociales y Estudios Internacionales de la Universidad de Exeter (Reino Unido), donde es la coordinadora del curso de medios de comunicación en Inglés. Sus intereses de investigación son principalmente en el campo del lenguaje y la alfabetización, con un enfoque en la enseñanza de la escritura; enseñanza de la gramática; de género y la alfabetización; y el hablar.
Resum: Debra Myhill és Vice-Degana de Recerca i Transferència del Coneixement de la Facultat de Ciències Socials i Estudis Internacionals de la Universitat d'Exeter (Regne Unit), on és la coordinadora del curs de mitjans de comunicació en anglès. Els seus interessos de recerca són principalment en el camp del llenguatge i l'alfabetització, amb un enfocament en l'ensenyament de l'escriptura; ensenyament de la gramàtica; de gènere i l'alfabetització; i el parlar.
Resum: Debra Myhill est vice-doyen à la recherche et le transfert des connaissances, Faculté des sciences sociales et des études internationales à l'Université d'Exeter (Royaume-Uni), où il est le coordonnateur de stage de médias en anglais. Ses intérêts de recherche sont principalement dans le domaine du langage et de l'alphabétisation, en mettant l'accent sur ​​l'enseignement de l'écriture; enseignement de la grammaire; genre et l'alphabétisation; et de parler.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Bellaterra journal of teaching and learning language and literature, Vol. 7, Núm. 2 (May-June 2014) , p. 89-93, ISSN 2013-6196

Adreça original: https://revistes.uab.cat/jtl3/article/view/v7-n2-casadella-2
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/290909
DOI: 10.5565/rev/jtl3.578


5 p, 162.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Bellaterra journal of teaching and learning language and literature
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2014-07-07, darrera modificació el 2022-06-15



   Favorit i Compartir