Assajos sobre desenvolupament econòmic des d'una perspectiva macroeconòmica
Naval Navarro, Joaquin (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)

Títol variant: Ensayos sobre desarrollo económico desde una perspectiva macroeconómica
Data: 2014
Resum: El desenvolupament econòmic estudia la situació dels països amb baixos ingressos per tal d'aconseguir mecanismes que millorin el benestar de les persones que hi viuen. Aquesta tesi se centra en el desenvolupament econòmic des d'un punt de vista macroeconòmic. En particular estudia la migració internacional i la desigualtat econòmica, la informalitat com a fre al creixement econòmic i l'evolució dels últims anys de l'educació, la migració rural-urbana i els ingressos als països subsaharians.
Resum: El desarrollo económico estudia la situación de los países con bajos ingresos para lograr mecanismos que mejoren el bienestar de las personas que viven allí. Esta tesis se centra en el desarrollo económico desde un punto de vista macroeconómico. En particular estudia la migración internacional y la desigualdad económica, la informalidad como freno al crecimiento económico y la evolución de los últimos años de la educación, la migración rural-urbana y los ingresos en los países subsaharianos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2014, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 93.4 KB

Español
3 p, 141.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-09-05, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir