Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/119803
Llet i Productes Lactis [102648]
Trujillo Mesa, Antonio José
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014-15
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] ; Veterinària [955]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] ; Veterinària [2502445]
Resum: L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. L'objectiu general de l'assignatura és que l'alumne tingui una formació profunda en la indústria làctia, capaç de donar resposta a la preparació exigida pel mercat de treball, fortament marcat per la necessitat de rendibilitzar els processos productius tecnològics. - Identificar les principals estructures i components de la llet, relacionant les seves funcions, característiques i possibles interaccions - Aplicar i comprendre els diferents tractaments a que pot ser sotmesa la llet des del moment en que és extreta del animal productor fins que arriba al consumidor 1 Llet i Productes Lactis 2014 - 2015 - Aplicar els coneixements de la ciència de la llet als processos d'obtenció de la llet i productes lactis per determinar i analitzar les possibles causes de deteriorament i com evitar-ho, així com les alteracions produïdes als principals components de la llet pels tractaments tecnològics aplicats i per l'emmagatzematge per tal de prevenir i controlar les reaccions de deteriorament - Establir i comprendre els processos de producció dels diferents tipus de llets i dels productes lactis, i conèixer les seves característiques, composició i tecnologia.
Llengua: Català.



Català
7 p, 115.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2014-09-10, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir